Therapie, Coaching

Ben je op zoek naar  therapie, begeleiding of coaching, dan kunnen wij veel verschillende methoden aanbieden. Vanuit een lange ervaring hebben we vele werkwijzen ontwikkeld die zeer effectief zijn om problemen en blokkades op te lossen. Zowel op fysiek als emotioneel vlak, en vanuit het inzicht dat we verbonden zijn als mens met de wereld om ons heen, spiritueel en fysiek. Alle invloeden spelen daarbij een rol en kunnen ons helpen in het proces naar heelwording.

Individuele therapie

Ben je op zoek naar een goede vorm van begeleiding, therapie of hulp in jouw persoonlijk proces? Loop je tegen dingen aan in je leven waar je zelf niet zo makkelijk uit komt, die je lastig vindt. Zijn er in je werksituatie problemen die je in de weg zitten. Heb je een relatie die moeizaam gaat of mis je juist een partner. Zijn er emoties, verdriet, boosheid of onmacht? Of heb je fysieke klachten waar je last van hebt, en waar je medisch niet mee verder komt?

Lees meer...Individuele therapie

Werkwijze

Vanuit een Shamanistische visie, waarin we deel van een Groter Geheel zijn, in contact met de natuur en eerbied voor alle levensvormen, werken we op verschillende manieren met mensen. Het kan zijn dat je op zoek bent naar hulp bij je persoonlijke groei en ontwikkeling. Het kan ook zijn dat je vanuit een duidelijke hulpvraag zoekt naar oplossingen of steun, healing of inzichten. Ook in de relatie kunnen er dingen zijn waar je samen niet uit komt, waar in je vast loopt en hulp wilt vinden.

Lees meer...Werkwijze

Subcategorie├źn