Ons Centrum "Wavuluaa"

Wavuluaa is een Shamanistisch Therapeutisch Centrum waarin wij zowel individueel als met kleine groepen werken voor groei, heling, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. Hierbij maken we gebruik van diverse therapie en begeleidingsvormen. Graag verbinden wij het werken met mensen met de natuur waar dat mogelijk en zinvol is.
Wij wonen en werken hier op het 'Eiland van Schalkwijk' dicht bij Houten; sinds 1982 op een rustige plek in de weidsheid van het land, in de beslotenheid van de wilgen. Je kunt er de zon zien opkomen over het vlakke land en weer zien ondergaan. Langzaam is het uitgegroeid tot een bijzondere plek. De bomen en al het groen rondom is in de loop der jaren gegroeid en geeft een intimiteit en beschutting. Vele dieren zoals een grote verscheidenheid aan vogels, hazen, egels, kikkers, vlinders, libellen en allerlei insecten vinden hier hun thuis. Ook vele soorten paddestoelen groeien op oude stammen.

Lees meer...Ons Centrum "Wavuluaa"

Elisabeth Boonzaaijer

Van vele werkwijzen heb ik die aspecten kunnen integreren die voor mij en de cliënt waardevol zijn.

Rond 1970 is mijn ontwikkeling op dit gebied gestart met Gestalt therapie, Bio-Energetica, Psychische- en Intuïtieve Massage, Healing en Hot Stone therapie. Colour- en Soundhealing, Stemwerk, Regressie- Reïncarnatie- en Hypnotherapie.

Healing volgens de Inca traditie, Vrouwenwerk, Relatietherapie, Voice Dialogue, werken met Familieopstellingen, Innerlijk-Kindwerk en Spirituele Regressie ofwel Life Between Lives, de reis en de bestemming van de Ziel.

Shamanisme is voor mij verweven met mijn leven, een basis waarin we verbonden zijn, een deel van de cirkel, het Grote Geheel.

Lees meer...Elisabeth Boonzaaijer

Antoon Philipoom

 

Mijn Beroep, Werk en Studie zijn altijd met elkaar verweven geweest.

 

Vanuit De Technische School, werken bij Philips in de Electronic Development en gelijktijdig een studie volgend aan De Hoge School.

Om vervolgens geinteresseerd te raken in De Mens, naar de Sociale Academie te gaan en in de Jeugdbescherming te werken.

Te ontdekken dat Kwaliteit en Beperking met elkaar verweven zijn. Vermogens en Onvermogen, Liefde en Haat, Gezonheid en Ziekte. Dualiteit, De Balans.

Ik heb in een Antroposofische instelling gewerkt voor zwakbegaafte en verstandelijk gehandicapte Kinderen.

Ik verleende therapeutische hulp, ondersteuning en begeleiding aan kinderen en volwassenen. In gezinssituaties, relaties en in groepen.

In het Reguliere Werk volgde ik diverse (bij)scholingscursussen en opleidingen o.a. verbonden aan de Universiteit van Amsterdam.

 Een rode draad in mijn Hulp en Begeleiding aan Mensen is altijd Het Besef dat er meer is dan "Het Zichtbare".

Hierdoor heb ik mij verdiept en werk ik met:

Healing, Massage, Kristalhealing, Familieopstellingen, Inca Healing, Tolteekse Healing

Vanuit Sjamanistische Natuurverbinding

Zingevings vragen, Relatie problemen/ontwikkeling, Voice Dialoque, Schaduwwerk, Innerlijk-Kind werk/beleving, Mannen werk/cirkel

 

Het is voor mij een groot dankjewel om dit Werk te kunnen en mogen doen.

Het is bijzonder mooi om samen te werken met

Elisabeth bij Wavuluaa

en

Rieke bij Droomwever

 

 

 

Wie ben ik  Waar ben ik  Wat doe ik  Waar naar toe

Lees meer...Antoon Philipoom