Van vele werkwijzen heb ik die aspecten kunnen integreren die voor mij en de cliënt waardevol zijn.

Rond 1970 is mijn ontwikkeling op dit gebied gestart met Gestalt therapie, Bio-Energetica, Psychische- en Intuïtieve Massage, Healing en Hot Stone therapie. Colour- en Soundhealing, Stemwerk, Regressie- Reïncarnatie- en Hypnotherapie.

Healing volgens de Inca traditie, Vrouwenwerk, Relatietherapie, Voice Dialogue, werken met Familieopstellingen, Innerlijk-Kindwerk en Spirituele Regressie ofwel Life Between Lives, de reis en de bestemming van de Ziel.

Shamanisme is voor mij verweven met mijn leven, een basis waarin we verbonden zijn, een deel van de cirkel, het Grote Geheel.

Als regressietherapeut en shamanistisch healer zie ik het als een belangrijke taak om mensen steeds weer zorgvuldig te begeleiden in hun proces tussen de verschillende lagen en realiteiten. De verbinding maken, de draad vasthouden en terugplaatsen in het heden.

De eigen grenzen ontdekken en helpen beschermen. Uitgaande van het zelfhelend vermogen in dat proces van healing te stimuleren, activeren en steunen. Vertrouwen, veiligheid en respect zijn hierbij van wezenlijk belang. Verbinding met wijsheid van oude volken, naar deze tijd brengen, lessen daaruit leren.

Mijn kunstzinnige creativiteit uit ik graag door intuïtief schilderen, beeldhouwen met hout en steen, en werken met diverse materialen en technieken. Ook het maken van Shamanistische Krachtvoorwerpen is een deel daarvan. Met plezier deel ik die vaardigheden in kleine groepen. Gevoed door contact met de natuur, met mensen, planten, dieren en de stilte.

Beroepsvereniging

Als gecertificeerd LBL therapeut ben ik aangesloten bij het internationale TNI; The Michael Newton Institute for Life Between Lives Hypnotherapy. Dit betekent zinvolle contacten met collega therapeuten, zowel in Nederland als op internationaal niveau, belangrijke uitwisseling, erkenning en kwaliteitswaarborg.

Belangrijk lijkt ons om te vermelden dat wij zorgvuldig en professioneel werken. Wij hebben zeer ruime ervaring in het werken met mensen in het reguliere en alternatieve circuit.

Elisabeth Boonzaaijer
Elisabeth Boonzaaijer
Mobile: 06 1680 1830
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aangesloten bij The Michael Newton Institute for Life Between Lives Hypnotherapy, TNI: www.newtoninstitute.org


vCard